Silvasoft integration

About Silvasoft

Koppel uw bankrekeningen aan de Silvasoft bedrijfssoftware. Silvasoft staat voor betaalbaar en eenvoudig boekhouden, factureren en meer in Nederland en België.

Silvasoft biedt een complete en modulaire bedrijfssoftware oplossing met onder andere de modules: boekhouden, facturatie, offertes & orders, projectmanagement, HRM, CRM en meer.

Boekhouden in Silvasoft is zowel voor de Nederlandse als Belgische wetgeving mogelijk inclusief automatische btw-aangiftes, scan & herken, gratis meekijk functie voor boekhouders, en nog veel meer.

Meer informatie over de koppeling met Silvasoft en hoe u de koppeling kunt activeren kunt u lezen op: https://www.silvasoft.nl/artikel/automatische-bankenkoppeling/

Silvasoft features

De Ponto koppeling met Silvasoft stelt u in staat om uw bankrekeningen te koppelen zodat uw bankafschriften automatisch worden ingelezen en verwerkt in Silvasoft. Binnenkort zal de koppeling uitgebreid worden met betaling initiëring.

Silvasoft pricing

U betaald enkel aan Silvasoft voor het gebruik van de Ponto bankenkoppeling. De kosten bedragen € 4,- excl. btw per gekoppelde bankrekening, per maand.

Silvasoft integration screenshots

Ready to get started?

Combine different APIs and products with your banking data to automate your financial flows in minutes.

Contact Us